Ko ima pare ide na more, ko nema ide u Sutomore

Maljevik je nevelika plaža pod šljunkom, čija dužina iznosi oko 300 metara. Plaža se nalazi u hladu borove šume, ima izuzetno prozirno more i veoma je pogodna za ronjenje. Jednostavno pouzdana, udobna i klimatizovana vožnja do mesta koje odgovara putnicima. Ima ona kraljičina plaža kod čanja, brodom se dolazi. Čista, nema gužve, fin restoran, ne klepaju po ušima. U njemu neće biti pilota, već će se s njim upravljati udaljeno, a u letećem taksiju ima mesta samo za četiri putnika.

taxi sutomore

Ala kenjate, ka’ da moj otac nije bio rođeni Baranin pa ne znam ništa o CG. Dok se nijeste osamostalili još sam imao državljanstvo u Baru upisano… Kažu da je najduža jednosmjerna ulica u CG Pljevlja-Podgorica.

Zakažite transfer u Crnoj Gori

Ko te jebe, smrdiš i ti meni pa ti ja ne psujem ženu, majku ti smrdljivu jebem. Jebo te turistički voz i ko ga izmisli da mi zagorčava život za tri eura koliko sam platio povratnu kartu, koju će https://taxi-travel.me/ neko naravno da mi digne sa sve deset eura zadjenutih za celofan od cigara. U principu naš narod je šampion mazohizma, otruj ga svake godine po jednom užeglom pljeskom, njemu nije dovoljno.

Cena transfera je uvek fiksna sa uračunatim svim troškovima i čekanjem na aerodromu do 1h nakon sletanja aviona što je više nego dovoljno da se izađe iz aviona, preuzme prtljag i prođe carinska kontrola. Cena je uvek za iznajmljivanje celog vozila namenjenog samo vama i vašim saputnicima. Naši vozači su veoma stručni, ljubazni i taxi sutomore profesionalni. I ponosimo se time što možemo da vam garantujemo pouzdanost i bezbednost. Takođe možemo reći da nam je najbitnija stvar vaša sigurnost i komfor. Mercedesov automobil S klase smatramo da je najbolji izbor kako za Direktore tako i za individualne korisnike, a posebno se fokusiramo na njegovu udobnost i bezbednost.

Kombi prevoz putnika Crna Gora

Suncica me zovu valjda sto sam ko majsko sunce, znaju me tamo dobro, ako bude plava konobarica – Tijana bjese cini mi se, znace ona. No ajde, bar nam u ovom novom Crnogorskom jeziku “R” nisu zamjenili za “HV” ili “V” ili kako vec zvuci. Pošaljite na upit i naši agenti će vam odgovoriti  u najkraćem vremenskom https://podgorica.taxi/ roku sa ponudom. JAVNI PREVOZ PUTNIKA “ TAXI“ SUTOMORE je privredno društvo čiju adresu možete pronaći u tabeli sa detaljinim informacijama. Ako želite da se pridružite velikom broju kompanija koje svoj brend i svoje proizvode promovišu na ovom portalu, upišite Vašu firmu u poslovni adresar Crne Gore.

Montenegro Reisetipps und Lieblingsplätze reisereporter – reisereporter.de

Montenegro Reisetipps und Lieblingsplätze reisereporter.

Posted: Tue, 18 Apr 2023 13:30:47 GMT [source]

Naravno i kad bi se plaza malo sredila ali ajde da ne cepidlacimo. Da mi je Sunbirdovog čojstva izazvao bih Dilana na ferku, a onda se ne bih pojavio. Bio dobar, lijep dok sam ga kupowao, doveo ga kutji on netje da jede. Kako ide procedura sad ako oces s jedne mreze na drugu prec, a da zadrzis broj? Precesto mi stizu poruke da mi je stanje manje od 1 euro. Inače viđeh neđe komentar da crnogorci ne vole srbe, tako nešto.

Privatni (individualni) transfer Podgorica – Sutomore

Naravno, vožnju možete zakazati i do drugih mesta u blizini kao što su Zagrađe, Zlatna Obala, Maljevik, Strbina. Takođe, naš limo servis vam je na usluzi i za udobnu vožnju u suprotnom pravcu, tj. Jer Sutomore nije more u pravom smislu riječi. Sutomore je pederski izgovor kojim žrtve tranzicije mažu sopstvene oči, i nastavljaju tradiciju soljenja muda stečenu još za vrijeme Tita. Jašta, baš ću da se kupam a pošo sam na more iz tog razloga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *